Cloud

Serveis Cloud
per a empreses

Mes seguretat, mes escalabilitat i menys despeses per a competir millor.

Cloud-Computing

Cloud Computing per a empreses

El Cloud Computing és un sistema de computació que permet a les empreses disposar de recursos tecnològics a demanda per a fer front als seus reptes de negoci de forma més àgil, flexible i escalable.

Qualsevol empresa es pot beneficiar dels avantatges que pot aportar un correcte ús de la tecnologia Cloud Computing, però és clau comptar amb un especialista, que assessori per a la seva correcta posada en marxa.

Oferim tant serveis gestionats Cloud Computing (MSP), com a serveis cloud computing en format pagament per ús (CSP). Ja sigui sobre la nostra pròpia infraestructura privada de cloud computing o bé sobre la dels hiperescalares Microsoft Azure i Google Cloud Platform.

Accedir
des de qualsevol lloc

Desvincula’t de les limitacions geogràfiques i de mobilitat que suposen treballar amb la teva infraestructura física. Realitza les teves funcions des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu. Ofereix el teu servei en qualsevol part del planeta.

Un negoci
més flexible i escalable

Accedeix als recursos que necessita la teva companyia a cada moment. En format pago per ús, sense restriccions de rendiment ni d’escalabilitat.

Optimitza
el ROI de les teves inversions TIC.

Redueix la inversió en maquinari i transforma les despeses de capital TI en despeses operatives, alliberant a la teva empresa de grans inversions, per a un retorn del capital més ràpid i eficient.

Centra't
en innovar i millorar.

Oblida’t de les sobrecàrregues operatives d’administrar, actualitzar, protegir i mantenir la infraestructura física. Accedeix a la infraestructura TI que necessites com a servei.

¡¡ Contacta'm!!

Desplaçat dalt de tot
Skip to content