Microsoft Azure

Migra i escala la teva infraestructura IT

Ajudem les empreses a treure el màxim rendiment als seus projectes en el núvol de Azure.

Serveis de Microsoft Azure

Sabem a la pressió que estan sotmesos els departaments IT per a satisfer les necessitats de les seves empreses a nivell operatiu, estratègic i operacional. La forma actual d’afrontar els serveis IT corporatius requereixen d’una base tecnològica potent, flexible i àgil que es pugui integrar dins d’un entorn híbrid i multicloud.

Les necessitats canvien constantment, al mateix temps que les tecnologies evolucionen a un ritme exponencial. El núvol ja no és una opció per a les empreses que vulguin continuar sent competitives en els pròxims anys.

Per a garantir l’èxit en els processos de migració i transformació en Azure, hem desenvolupat una metodologia de treball que se centra en 4 blocs de treball orientats a satisfer diferents necessitats corporatives i consolidar així, infraestructures híbrides o multicloud en Azure.

Un conjunt de serveis que garanteixen l'èxit en Azure.

Escriptoris virtuals i modernització del lloc de treball.

Habilitem una experiència d’escriptori remot segura des de qualsevol lloc al mateix temps que gaudeixes d’un entorn personalitzat amb Windows 10 o Windows 11. Redueix el cost utilitzant les teves llicències existents de Microsoft 365.

Migrem els llocs de treball locals a una plataforma cloud de VDI com és Azure Virtual Desktop o t’ajudem a configurar Windows 365.

Migració centre de dades

Durant la fase de migració decidirem que càrregues de treball migrar feia Azure, començant per una fase d’avaluació, seguida de la implementació i finalment el llançament. Podem afrontar projectes de migració & modernització, crear entorns cloud native o convertir càrregues de treball tradicionals en un servei as a service (SaaS).

Plans de continuïtat de negoci

La migració al núvol és només l’inici d’un projecte cloud. Per a aquelles empreses que volen assegurar la continuïtat dels seus serveis i processos més crítics, així com garantir la retenció de la informació més important, oferim la possibilitat de configurar entorns de Disaster Recovery i solucions de Còpia de seguretat amb els serveis i la confiança de Azure.

Gobern d'Azure Cloud

És la fase més important del projecte. En aquesta part del projecte serem capaços de definir les best practices per a la gestió de Azure, així com totes les configuracions a tenir en compte abans de començar a moure càrregues de treball cap a Azure

Desplaçat dalt de tot
Skip to content