Recuperació de disc dur

Disc dur fet malbé? CAP PROBLEMA

Disc-dur-recuperacio-dades-inteligeek      Oferim un diagnòstic gratuït i sense compromís, en 24h-48h!

      Rebi una llista d’arxius recuperables i pressupost tancat abans de conducta amb el servei!

           √      Taxa de recuperació de discos durs de 92,5%

Recuperació de dades de discos durs.

Gràcies a tècniques especialitzades que s’han desenvolupat, equips d’última generació i al valor de l’experiència col·lectiva de més d’un segle, som força competents en la reparació de discos durs! Comptem amb una taxa d’èxit excepcional i generalment podem recuperar totes les dades en el primer intent.

Motius més comuns d'avaries en discos durs

Avaria del motor

Quan el disc dur deixa de girar a causa de l’engarrotament dels coixinets. Comunament és el resultat de danys físics, per exemple per una caiguda.

Avaria elèctrica

Quan es danya la placa de circuit imprès i no pot controlar l’energia. Això pot ser causat pel desgast d’un component, un mal maliciós o una sobrecàrrega de corrent.

Avaria del capçal

Els capçals de lectura/escriptura en un disc dur, poden fallar per moltes raons, incloent-hi una avaria natural dels components a causa del desgast i deterioració, a danys causats per traumes físics i fins i tot a la brutícia que és obre camí en el disc.

Avaria del firmware

El firmware és un fragment de programari que dóna instruccions a la unitat de disc dur. Si aquest programari falla, els discos durs poden comportar de manera erràtica o, en alguns casos, no aniran en absolut. L’avaria del firmware sol unir a altres problemes, com l’avaria del capçal o una unitat que no està girant a la velocitat requerida.

Avaria lógica

Els problemes lògics no són problemes físics i encara que els components del disc dur estiguin treballant perfectament, les dades continuen sent inaccessibles. Exemples d’això inclouen l’esborrat de dades, arxius corruptes i la formatació.

Com recuperar dades d'un disc dur?

Les tècniques variaran en funció de la causa de l’avaria. En qualsevol cas, estem especialitzats i  disposem de l’equip d’avantguarda necessari per a Recuperació el disc dur de la seva organització i recuperar totalment les seves dades.

Qualsevol que sigui la raó de la fallada del seu disc dur, Inteligeek té l’experiència i l’equip necessari per a recuperar les dades de la seva organització de manera ràpida i assequible. Obtingui un pressupost aproximat o reservi el seu servei de diagnòstic gratuït enviant-nos un correu electrònic o fent una trucada.

3 PASSOS PER A RECUPERAR LES DADES DE LA SEVA EMPRESA

Contacte i diagnóstic
Omple el formulari i comunicarem amb vostè.

√   Embali acuradament el seu dispositiu.

√   Descarregui i completi el formulari d’enviament i adjunti’l amb el seu dispositiu.

√   Enviï’ns el paquet de manera segura a través de Correus o per missatgeria.

Verificació d'arxius
Li enviem pressupost tancat juntament amb un llistat d'arxius recuperables

√   En rebre el seu dispositiu, li enviarem un número de treball mitjançant correu electrònic i començarem amb el diagnòstic.

√   Després d’haver identificat el problema i com solucionar-lo, li enviarem una llista de fitxers recuperables i un pressupost sense compromís

√   En l’improbable cas que no puguem recuperar les seves dades, li retornarem la seva unitat a través d’un mètode segur.

Enviament de les seves dades
Recuperem les dades de la seva organització ...

√   Transferim totes les dades recuperades a un nou dispositiu.

√   Després d’haver rebut el pagament, li retornem les seves dades per missatgeria en 24h des de la restauració.

√   Conservem una còpia de seguretat de les seves dades durant set dies en cas de consulta. Després d’aquest període, les dades s’esborren de manera segura

Desplaçat dalt de tot
Skip to content