Search for:

Disc dur fet malbé? CAP PROBLEMA

Disc-dur-recuperacio-dades-inteligeek      Oferim un diagnòstic gratuït i sense compromís, en 24h-48h!

      Rebi una llista d’arxius recuperables i pressupost tancat abans de conducta amb el servei!

           √      Taxa de recuperació de discos durs de 92,5%

Recuperació de dades de discos durs.

Gràcies a tècniques especialitzades que s’han desenvolupat, equips d’última generació i al valor de l’experiència col·lectiva de més d’un segle, som força competents en la reparació de discos durs! Comptem amb una taxa d’èxit excepcional i generalment podem recuperar totes les dades en el primer intent.

Motius més comuns d'avaries en discos durs

Avaria del motor

Quan el disc dur deixa de girar a causa de l’engarrotament dels coixinets. Comunament és el resultat de danys físics, per exemple per una caiguda.

Avaria elèctrica

Quan es danya la placa de circuit imprès i no pot controlar l’energia. Això pot ser causat pel desgast d’un component, un mal maliciós o una sobrecàrrega de corrent.

Avaria del capçal

Els capçals de lectura/escriptura en un disc dur, poden fallar per moltes raons, incloent-hi una avaria natural dels components a causa del desgast i deterioració, a danys causats per traumes físics i fins i tot a la brutícia que és obre camí en el disc.

Avaria del firmware

El firmware és un fragment de programari que dóna instruccions a la unitat de disc dur. Si aquest programari falla, els discos durs poden comportar de manera erràtica o, en alguns casos, no aniran en absolut. L’avaria del firmware sol unir a altres problemes, com l’avaria del capçal o una unitat que no està girant a la velocitat requerida.

Avaria lógica

Els problemes lògics no són problemes físics i encara que els components del disc dur estiguin treballant perfectament, les dades continuen sent inaccessibles. Exemples d’això inclouen l’esborrat de dades, arxius corruptes i la formatació.

Com recuperar dades d'un disc dur?

Les tècniques variaran en funció de la causa de l’avaria. En qualsevol cas, estem especialitzats i  disposem de l’equip d’avantguarda necessari per a Recuperació el disc dur de la seva organització i recuperar totalment les seves dades.

Qualsevol que sigui la raó de la fallada del seu disc dur, Inteligeek té l’experiència i l’equip necessari per a recuperar les dades de la seva organització de manera ràpida i assequible. Obtingui un pressupost aproximat o reservi el seu servei de diagnòstic gratuït enviant-nos un correu electrònic o fent una trucada.

3 PASSOS PER A RECUPERAR LES DADES DE LA SEVA EMPRESA

Contacte i diagnóstic
Omple el formulari i comunicarem amb vostè.

√   Embali acuradament el seu dispositiu.

√   Descarregui i completi el formulari d’enviament i adjunti’l amb el seu dispositiu.

√   Enviï’ns el paquet de manera segura a través de Correus o per missatgeria.

Verificació d'arxius
Li enviem pressupost tancat juntament amb un llistat d'arxius recuperables

√   En rebre el seu dispositiu, li enviarem un número de treball mitjançant correu electrònic i començarem amb el diagnòstic.

√   Després d’haver identificat el problema i com solucionar-lo, li enviarem una llista de fitxers recuperables i un pressupost sense compromís

√   En l’improbable cas que no puguem recuperar les seves dades, li retornarem la seva unitat a través d’un mètode segur.

Enviament de les seves dades
Recuperem les dades de la seva organització ...

√   Transferim totes les dades recuperades a un nou dispositiu.

√   Després d’haver rebut el pagament, li retornem les seves dades per missatgeria en 24h des de la restauració.

√   Conservem una còpia de seguretat de les seves dades durant set dies en cas de consulta. Després d’aquest període, les dades s’esborren de manera segura

Skip to content