TrendMicro Home

No deixis que els delinqüents s'apoderin del teu ordinador.

 Què és el ransomware ?

El ransomware bloqueja el teu ordinador o xifra els arxius i els manté segrestats fins que paguis als ciberdelinqüents que els han pres com a ostatges.

Aconsegueixi Trend Micro™ Security per a protegir el seu PC contra el ransomware.

Com opera el Ransonware...!

Si visita un lloc web afectat o fa clic en un missatge de correu electrònic no desitjat que conté ransomware, aquest pot atacar les dades de l’ordinador o dispositiu mòbil. Els preus que cal pagar pel rescat poden arribar als 830 € o més (normalment en bitcoins). El ransomware està en augment i Trend Micro ha bloquejat més de 100 milions d’amenaces des d’octubre de 2015i. A més, les amenaces de ransomware per a dispositius mòbils d’Android han aconseguit nivells 15 vegades més alts que a l’abril de 2015.

Com es pot evitar

La millor defensa és un bon atac. Impedeixi que el ransomware ingressi al seu ordinador amb Trend Micro™ Maximum Security. Experts de la indústria recentment van determinar que bloqueja el 100% de les amenaces de ransomware, a més de que ofereix una protecció 100% efectiva contra les amenaces web.

Recomanacions

Eviti obrir missatges de correu electrònic no verificats o fer clic en els vincles incrustats, que podrien iniciar el procés d’instal·lació del programari de ransomware

Faci còpies de seguretat dels arxius importants seguint la regla de 3-2-1: creu tres còpies de seguretat en dos mitjans diferents i guardi una d’elles en una ubicació independent.

Eviti obrir missatges de correu electrònic no verificats o fer clic en els vincles incrustats, que podrien iniciar el procés d’instal·lació del programari de ransomware

Crec que el meu ordinador es troba infectat

Si sospitas que hi ha programari de ransomware en el teu ordinador, Trend Micro pot ajudar-lo:


Si el teu ordinador està bloquejat,
descarrega la reconeguda eina contra el ransomware de Trend Micro™, descrita com una de les millors per TechWorld.

Eviti futurs atacs amb
Trend Micro Maximum Security.

Desplaçat dalt de tot
Skip to content