Search for:

Alimentació, Forn de pa...

Fabricació, Autónoms, Profesionals

Comerç, Retail

Comptabilitat

Perruqueries, Centre Estetics.

Gestió

Tpv Hoteleria

La clau d'una Gestió Eficaç

ClassicGes 6 és el programari de gestió que el teu negoci necessita. La seva extensa trajectòria en el mercat proporciona eficàcia fins i tot en els petits detalls. Un sistema rotund basat en l’experiència real de més de 65.000 usuaris i el desenvolupament de funcions específiques amb tecnologia pròpia.

Circuït compres vendes

Emet amb eficàcia pressupostos, comandes, albarans i factures d’entrada i sortida. Pots incloure el logotip de la teva empresa en les factures amb facilitat.

Gestió d'articles

Treballa amb talles i colors, control d’estoc, polítiques de preu per client, número de lot i caducitat. Suporta un ampli estoc i múltiples magatzems.

Clients i proveïdors

Inclou CRM, gestió de reserves i perfils de client. Les finestres s’ordenen per colors per a facilitar la gestió de documents i funcions.

Control Horari

Registra les entrades i sortides dels teus treballadors, des de l’oficina o des d’aplicació mòbil (per a l’app és necessari disposar de ClassicAIR 6).

Tpv

Terminal Punt de Venda per a Comerç, TPV Tàctil específic per a Hostaleria i app per a TPV Mòbil (per a l’app és necessari disposar de ClassicAIR 6). Compatible amb tots els dispositius locals.

Àmplia gestió de processos productius

Inclou fitxa d’escandall per a la fabricació en sèrie, parts de producció a mesura per a conèixer el cost real dels projectes, gestió d’expedients i traçabilitat de productes.

Utilitats

Analitza els teus resultats amb agilitat gràcies a múltiples informes i gràfics. Amb assistents per a importar dades, funcions massives i barra de favorits.

Personalitza el teu programari

Inclou el mòdul de programació Core Light per a editar funcions i modificar finestres segons les necessitats de la teva empresa.

Una eina especialitzada

Tria la versió adequada per al teu negoci entre quatre models de programari. Gestió, Comerç TPV, Hostaleria i Fabricació Autònoms Professionals són configuracions específiques per sector comercial.

A la teva mida

Crea un ClassicGes 6 propi per a la teva empresa. Pots activar mòduls de gestió sense cost addicional i personalitzar funcions o finestres amb l’entorn de programació Core Light. Edita els formats d’impressió incorporant el teu color corporatiu i el logotip de l’empresa amb facilitat.

El aliat online

El programa per a connexió remota ClassicAIR 6 permet accedir a les dades de la teva ClassicGes 6 mitjançant d’internet. La connexió és 100% segura perquè les dades no es mouen de l’ordinador principal. Amb ClassicGes 6 i ClassicAIR 6 a més, pots crear la teva pròpia botiga online professional i disposar de les Apps per a mòbil Control Horari Mòbil, TPV Mòbil Hostaleria i Inventari.

General

01. Multiempresa.
02. Multiexercici.
03. Configuració lliure dels moduls de Gestió,
04. Sen se limits de llocs.
05. Ús de xarxa local.
06. Restricció d'accessos.
07. Enllaç a comptabilitat.
08. Opera Mitjançant internet amb Classic Air.
09. Importació Fitxers, Excel, Facturaplus, TPV plus, Factusol, Fitxers       DBF, Eurowin, Fitxers Paradox, Factucont, Fitxers Acces.
10. Gestió copia seguretat al servidor.

Terminal Punt de Venda (TPV)

01. TPV Convencional.
02. TPV tàctil.
03. TPV móvil per hostaleria.

Administració

01. Circuit de compres i vendes: Emissió de pressupostos, comandes,       albarans i factures d'entrada i sortida.
02. Factura electrónica a Administració Pública.
03. Efectes financers. Arxiu 19 i 56 CSB, Arxiu SEPA (Basic -B2B), i        Cuadern 34.14 SEPA.
04. Gestió d'articles amb talles i colors.
05. Gestió de clients i proveïdors.
06. CRM.
07. Control económic.
08. Control horari.
09. Gestió de cites.

Processos

01. Trazabilitat
02. Fabricació en serie.
03. Producció a mida.
04. Gestió d'expedients.
05. Relació d'enviaments.

Processos

01. Informes i gràfics.
02. Eines.
03. Formats d'impressió.
04. Core Light.
05. Cercador Global Integrat a l'interface.
06. Taulell d'eines personalizatble.

Print Friendly, PDF & Email