RGPD

Et donem un cop de mà

COM A CIUTADÀ

Hi han models  específics per a facilitar el exercici dels teus drets davant el responsable del tractament. Si vols obtenir més informació o resoldre algun dubte sobre els teus drets pots contactar emplenant el formulari a peu de pàgina.

Si tens proves o indicis d’un incompliment o infracció de la normativa de protecció de dades que afecti el tractament de les teves dades personals, pots presentar una reclamació aportant documents. La tramitació és més àgil en els casos en què s’aporten més proves o indicis juntament amb la denúncia.

Si t’han inclòs en un tractament de solvència patrimonial i crèdit (tractaments de morosos), per a poder ajudar-te necessitem que primer exerceixis el teu dret d’accés, rectificació o supressió davant el responsable del citat tractament, per a obtenir proves de la teva inclusió o acreditar que no han procedit a rectificar o suprimir les teves dades.

Si el que existeix és una controvèrsia sobre el deute, podrem ajudar-te si has presentat una reclamació davant un òrgan competent que dicti resolucions vinculants (SESIAD, Junta Arbitral de Consum, Tribunals de Justícia). En aquest cas, has d’acreditar que el responsable coneix la presentació de la reclamació.

AJUT ESPECIFIC A MENORS

Si et preocupa alguna qüestió relativa al tractament de dades personals de menors pots enviar-nos un correu electrònic a jovent@inteligeek.cat  i t’ajudarem.
També pots posar-te en contacte amb nosaltres en el telèfon o mitjançant  de whatsapp (676 710 791). Aquestes vies de comunicació estan obertes tant per a menors com per a pares i professors.

Scroll hacia arriba