Politica de Privacitat

1.Introducció

En Inteligeek ens comprometem a assegurar que la seva informació personal es trobi protegida i no s’utilitzi de  forma indeguda.

En aquest document expliquem qui és el responsable de tractament, amb quina finalitat es tractarà la seva informació personal, la legitimació per al tractament, com la recaptem, per què la recaptem, com la utilitzem, els drets que li assisteixen i també s’expliquen els processos que hem disposat per a protegir la seva privacitat.
En facilitar-nos la seva informació personal i utilitzar els nostres llocs web, entenem que ha llegit i comprès els termes relacionats amb la informació de protecció de dades de caràcter personal que s’exposen. Inteligeek  assumeix la responsabilitat de complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea, i tenen l’objectiu de tractar les seves dades de manera lícita, lleial i transparent.

2. Consideracions a tenir en compte.

Qui és responsable del tractament?
La definició de responsable de tractament ve descrita en el Reglament General de Protecció de dades, i és la següent:
Responsable del tractament» o «responsable»: la persona física o jurídica, autoritat pública, servei o un altre organisme que, només o juntament amb uns altres,
determini les finalitats i mitjans del tractament.  Inteligeek n’és responsable dels tractaments de la informació personal que realitzen dels seus clients.

Si té qualsevol tipus de consulta, comentari o inquietud, o si desitja realitzar algun suggeriment sobre com usem la informació personal, pot enviar un correu al Delegat de Protecció de Dades de Inteligeek  a l’adreça de correu delegat.proecciodades@inteligeek.cat.

Raó Social Inteligeek

Domicili Social: Pintor Mir 6. 08232 Viladecavalls

Mail: mqt@inteligeek.cat

Telèfon: 676710791

Pàgina web: https://www.inteligeek.cat

Inteligeek esta especialitzada a la integració de solucions i serveis. Consultoria tecnològica adaptada al negoci i a la transformació digital.

Scroll hacia arriba