Google Pixelbook

Una experiència potent de Chromebook

El 15 d’octubre de 2019, a la ciutat de Nova York, Google va anunciar Pixelbook Go, dissenyat conjuntament amb Intel i alimentat per processadors Intel Core per a rendiment, connectivitat i una experiència completa de Chrome US que arrenca en segons i es manté actualitzat molt activament.
Josh Newman, vicepresident d’Intel i gerent general d’Innovació Mòbil en el Grup de Computació del Client.
“El nou Google Pixelbook Go va ser acuradament dissenyat per brindar flexibilitat al treball, la vida i el joc sobre la marxa amb potents processadors Intel Core que ofereixen nous nivells de rendiment, capacitat de resposta i durada de la bateria. La col·laboració entre els enginyers de Google i Intel continua brindant excel·lents experiències de Chromebook al mercat. ”


Té un disseny ultrafi i lleuger amb fins a 12 hores de durada de la bateria . El resultat és un dispositiu fàcil d’utilitzar i sensible, que inclou:
Processadors Intel Core per a la potència de rendiment per carregar pàgines web riques en contingut ràpidament, editar fotos, iniciar jocs i realitzar múltiples tasques en les aplicacions de Google Play Store.
Els bisells més estrets i la vibrant pantalla tàctil Full HD de 13.3 polzades amb una opció de pantalla molecular 4K Ultra HD fan d’una experiència de visualització envolupant.
Un disseny ultraportàtil que pesa al voltant de 1 Kg. i entre  2 i 13 mm d’espessor és perfecte per a un estil de vida en moviment.

Google Pixelbook

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Scroll hacia arriba