Search for:

Serveis Cloud per
Empreses

Mes seguretat, mes escalabilitat i menys
despeses per a competir millor.

Cloud computing per empreses

El Cloud Computing és un sistema de computació que permet a les empreses disposar de recursos tecnològics a demanda per a fer front als seus reptes de negoci de forma més àgil, flexible i escalable.

Qualsevol empresa pot beneficiar-se dels avantatges que pot aportar un correcte ús de la tecnologia Cloud Computing, però és clau comptar amb un especialista que assessori per a la seva correcta posada en marxa.

Oferim serveis gestionats Cloud Computing (MSP), i serveis cloud computing en format pagament per ús (CSP). Ja sigui sobre la nostra pròpia infraestructura o bé sobre Microsoft Azure i Google Cloud Platform.

Optimitza el ROI de la teva inversió TIC

Redueix la inversió en maquinari i transforma les despeses de capital TU en despeses operatives, alliberant a la teva empresa de grans inversions, per a un retorn del capital més ràpid i eficient.

Un negoci mes flexible i escal·lable

Accedeix als recursos que necessita la teva companyia a cada moment. En format pagament  per ús, sense restriccions de rendiment ni d’escalabilitat

Centra't en innovar i millorar

Oblida’t de les sobrecàrregues operatives d’administrar, actualitzar, securitzar i mantenir la infraestructura física. Accedeix a la infraestructura TI que necessites com a servei.

Accedeix des de qualsevol lloc.

Desvincula’t de les limitacions geogràfiques i de mobilitat que suposen treballar amb la teva infraestructura física. Realitza les teves funcions des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu. Ofereix el teu servei en qualsevol lloc del planeta.

Migració Cloud

Cloud Gestionat

Cloud Datacenter

Microsoft Azure

Núvol Híbrid

Kubernetes

Google Cloud Platform

Transformació Digital

Còpies Seguretat

Publicació Apps al Núvol

Print Friendly, PDF & Email