Cloud

CLOUD

Cloud

El Cloud Computing és un sistema de computació que permet a les empreses disposar de recursos tecnològics sota demanda per a fer front als seus reptes de negoci de forma més àgil, flexible i escalable.

Qualsevol empresa pot beneficiar-se dels avantatges que pot aportar un correcte ús de la tecnologia cloud, però és clau comptar amb un especialista que t’assessori per a la seva correcta posada en marxa.

Accedeix des de qualsevol lloc.

Desvincula’t de les limitacions geogràfiques i de mobilitat que suposen treballar amb la teva infraestructura física. Realitza les teves funcions des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu. Ofereix el teu servei en qualsevol part del planeta.

Un negoci flexible i escalable

Accedeix als recursos que necessita la teva companyia a cada moment.
En format pagament per ús, sense restriccions de rendiment ni d’escalabilitat.

Centra't en innovar i millorar.

Oblida’t de les sobrecàrregues operatives d’administrar, actualitzar, securizar i mantenir la infraestructura física. Accedeix a la infraestructura Ti que necessites com a servei.

Optimitza el ROI de les teves inversions TIC.

Redueix la inversió en maquinari i transforma les despeses de capital Ti en despeses operatives, alliberant a la teva empresa de grans inversions, per a un retorn del capital més ràpid i eficient.

Scroll hacia arriba