Search for:

  Formulari Dret D'oposicio - inteligeek

  DADES DEL AFECTAT O REPRESENTANT LEGAL

  SOL-LICITO

  L'oposició al tractament de les meves dades personals amb finalitats de màrqueting, incloent-hi l'elaboració de perfils sobre la meva persona.


  Que sigui atesa la meva sol·licitud en els termes anteriorment exposats en el termini d'un mes.  Es recomana que acompanyi al present formulari un escrit en el qual exposi de manera detallada totes les dades que permetin identificar l'objecte de la seva pretensió.

  Inteligeek us respondrà en català. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglès, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicació.

  Informació bàsica sobre protecció de dades.

  Tractament: Serveis i tràmits Inteligeek & BlackForest

  Responsable del tractament: Serveis Digitals i Experiència Ciutadana.

  Finalitat: Garantir la traçabilitat de totes les gestions que l'usuari realitza amb Inteligeek&BlackForest Vesubian, mitjançant la plataforma de Bústia de Contacte.

  Usos: Tramitació i atenció de les gestions que fa l'usuari mitjançant la plataforma. Inclou la gestió de les cites i la gestió de consultes, queixes i suggeriments de l'usuari. Avaluar la satisfacció dels usuaris.

  Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l'accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web de Inteligeek.

  Aquest formulari utilitza l'Akismet per reduir la brossa. Conegueu com es tracten les vostres dades.

  Skip to content