Curriculum

JOSEP VALLS I MOYA
Perit Informàtic Tecnologic.
MCSE Microsoft

Josep valls i Moya es Perit Judicial per la Associació Catalana de Perits Judicials Tecnològics (2013) amb el TIP 143/13, i forma part de la mateixa Associació, havent realitzat diferents dictàmens Pericials.
Compto amb mes de 30 anys en el mon de les noves tecnologies, i des de el 2000 fins al 2011 vaig desenvolupar el Càrrec de SSA Microsoft en una empresa d’impacte Global, i en paral·lel vaig treure la Titulació de MCP i  Certificació MCSE Microsoft.
Des de uns any ençà he ofert solucions personalitzades per reduir despeses i optimitzar els recursos de la  empresa de forma segura i amb garanties, tant en equips On-promise i Cloud Computing.

Microsoft Certified Systems Engineer ( 2005 – 2006) Microsoft Obert
Vaig desemvolupar els meus estudis d’enginyeria Microsoft a Barcelona. Després d’enllestir-los amb una mitjana de Notable.

Curs Especialista Llei Orgànica de Protecció de Dades  (2013) AFEDAP – SAP
Especialització Protecció de dades i Ciberseguretat i Delegat de Protecció de Dades. DPD

CM Community Management – (2013) UNED
Gestió i Desenvolupament de Comunitats Virtuals.

Especialista en Informàtica Forense – 2013 ACPJT (Generalitat)
Curs d’Especializació en Informàtica Forense, Dret Tecnològic i Peritatge Informàtic.

Curs Bàsic de IA (Actualment) UNED
Curs d’aprenentatge automàtic “Machine Learning” Vs “Big Data” ” Inteligencia artificial” “Deep Learning” i comprensió del risc Social de l’adopció d’aquesta mena de tipus de tecnologies.


Informes Pericials (Actualment) UNED
Actualització de Fonaments metodològics per a analitzar la qualitat dels arguments pericials i anàlisis del informe NAS,emès per la Acadèmia Nacional de Ciències dels EUA. Interpretació de probes científiques. Millora d’arguments deductius i inductius.

Tècnic Comercial a ISIS (Implantació de Sistemes) HP ( 1988 – 1992 )    Explotació d’equips Informàtics, perifèrics i software plataforma UNIX a clients institucionals i empreses privades.

Tècnic Especialista Apple ( 1992 – 1995 )   Desenvolupament i implantació de programari d’autoedició Page Maker i formació de usuaris.

Director Tecnologia i Sistemes ( 1999 – 2011 )    Participació en les decisions estratègiques que afectaven al sistemes d’informació i recursos TI de l’empresa. Responsable de la implementació i desenvolupament dels serveis del àrea de sistemes d’informació. Assegurar la comunicació entre l’àrea de la tecnologia i les àrees de negoci. Realització del pla de gestió anual en funció dels objectius de l’àrea i assegurar-se del compliment d’aquests. Gestió i coordinació dels projectes del àrea TI.

Inteligeek (2014 – dia d’avui)   Consultoria informàtica disruptiva i eficiència operativa per la governació de las tecnologies. Transformació digital de la empresa mitjançant Cloud Computing. Serveis de missatgera corporativa i Backup Online. Xarxes Socials, marqueting de continguts. Auditoria, consultoria, projectes, prevenció i virtualització per a empreses.

Perit Informàtic Tecnològic (2014 – dia d’avui)  Realització d’informes pericials judicials per a diferents clients i defensa davant els tribunals.

Sense identificar clients per raons de confidencialitat, exemple d’alguns dels treballs que s’han realitzat

 • Informe Pericial Compliment Contracte – Analitzar el grau de realització d’un projecte de desenvolupament a mesura de programari sobre la base de les seves especificacions inicials.
 • Anàlisis de Correus Electrònics – Anàlisis de capçaleres i meta dades d’aquest correus.
 • Certificació de Missatges de Whatsapp – Extracció de missatges del terminal i certificació dels mateixos.
 • Investigació en Xarxes Socials – Recerca en casos d’assetjament, xantatge, vexacions i extorsions realitzades mitjançant les xarxes socials. Certificació de continguts amb validesa judicial.
 • Protecció de dades – Redacció de polítiques de privacitat i protecció de dades.
 • Expert Forense.
 • Coneixement de sistemes Internet.
 • Coneixement de programari ERP.
 • Força coneixement en xarxes.
 • Expert en detecció de frau informàtic en la empresa.
 • Amplia capacitat de anàlisis.
 • Claredad en la documentació lliurada.
 • Facilitat en la defensa de la ratificació.
Scroll hacia arriba